Andre Van Duin Ziek

Andre Van Duin Ziek:- Vorige week is André van Duin voor behandeling van een ziekte naar het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) ziekenhuis in Amsterdam gestuurd. Hij maakt momenteel een moeilijke tijd door. In een eerder stadium van de ziekte was hem al een aantal chemotherapiebehandelingen toegediend. Deze informatie is vanmorgen gepubliceerd in De Telegraaf.

Andre Van Duin Ziek
Andre Van Duin Ziek

Op de eerste verjaardag van het overlijden van zijn grote liefde Martin Elferink, die een jaar geleden aan kanker is overleden, brengt Van Duin zijn verhaal in de media. Martin Elferink is overleden aan de ziekte. Het is daarom dubbel ironisch dat hij nu verantwoordelijk is voor zijn eigen behandeling van de ziekte.

Vijf maanden lang werkte Van Duin in stilte van de buitenwereld aan zijn herstel, terwijl hij de waarheid over zijn standpunt verborg. Het is voor hem een ​​bron van opluchting te kunnen melden dat de operatie geslaagd is en dat hij inmiddels weer thuis is. Het geheel van de omstandigheden heeft echter een aanzienlijke impact op hem gehad, ondanks de positieve woorden.

André van Duin (73) is vorige week discreet geopereerd aan darmkanker in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De cabaretier en presentator van Heel Holland Bakt herstelt momenteel thuis na de succesvolle afronding van de operatie.

Vandaag precies een jaar geleden overleed Martin Elferink (55) aan botkanker, en Van Duin verloor zijn man aan de ziekte. Daarom nam hij de beslissing om de procedure in volledige stilte te doorlopen. In De Telegraaf wordt hij geciteerd: “Ik kan zulke medelijdende ogen niet tolereren.”

Van Duin heeft de afgelopen maanden geprobeerd zijn toestand voor zoveel mogelijk mensen geheim te houden. “Ik heb liever dat mensen me uitlachen dan dat ze meteen denken dat ze me zien: “Oh mijn god, zijn echtgenote is dood, zijn geliefde Corrie van Gorp is dood, en nu heeft kanker zijn eigen leven genomen. “Daarna word je zo’n persoon. “Een trieste oude komiek met weinig talent.”

Volgens Van Duin kwam hij er aan het eind van de zomer achter dat er iets niet werkte zoals het zou moeten. Omdat ik niet wil dat dit klinkt als riooljournalistiek, wil ik even zeggen dat ik van de wc ben opgestaan ​​en je soms terugkijkt. Mijn instinct vertelde me dat er iets ernstig mis was toen ik daar een wolk bloed zag. en ook bij mijn huisarts. “

Na onderzoek in het ziekenhuis werd een gezwel in de dikke darm van de patiënt geïdentificeerd als een tumor. In tegenstelling tot zijn man van vorig jaar zag het er naar uit dat Van Duin een succesvol jaar zou hebben. Er werd vastgesteld dat de tumor operatief verwijderd kon worden, maar eerst moest hij kleiner worden. Van Duin heeft de afgelopen maanden in totaal vier chemokuren gehad.

De cabaretier vertelt de krant: “En zo kwam ik terug naar het Antoni van Leeuwenhoek, waar ik zoveel voetstappen had met Martin.” “En zo kwam ik terug bij Antoni van Leeuwenhoek.” “Ik was nog enigszins bekend met de route om daar te komen. Nu was ik het die daar in mijn eentje de medische molen inging.”

“Het begon rond het einde van de zomer in volle gang te komen. Ik ga dit zeggen met het risico dat het in gootjournalistiek verandert: ik stond op van het toilet, en je kijkt soms terug”, In de krant van de Nederland, André van Duin legt de volgende verklaring af: “

Andre Van Duin Ziek

Mijn instinct vertelde me dat er iets ernstig mis was toen ik daar een wolk bloed zag. En dan is er nog mijn medische professional. “Het is mogelijk dat het een poliep is of iets anders dat niet schadelijk is, maar hij stuurde me voor verder onderzoek en de scan onthulde een tumor in de dikke darm.”

André van Duin, ziek. André van Duin, een Nederlandse komiek, is vorige week geopereerd aan darmkanker in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Na de operatie kreeg hij te horen dat hij geen kanker meer had.Gelukkig had hij niet dezelfde ervaring als de andere persoon. Volgens André is alles wat er met zijn ‘liefje’ is gebeurd, ‘verschrikkelijk, verschrikkelijk’ verlopen. Ik had er meteen een gunstige indruk van.

Het bleek dat de tumor operatief verwijderd kon worden, maar eerst kleiner moest worden voordat ze het risico zouden nemen. Hierdoor moest ik vier chemokuren ondergaan, die ik allemaal buitengewoon goed heb doorstaan. Minder bijwerkingen betekent minder kans op lijden. Er was wat tinteling in de vingers, maar gelukkig was dat alles wat er gebeurde. “

André verklaarde dat toen Martin oorspronkelijk werd onderzocht, medische professionals niet konden bepalen wat de oorzaak van zijn toestand was. Volgens Van Duin: “Het zat echt overal in zijn botten.” “Mijn bloedwaarden waren nog steeds in orde en de scan in december toonde aan dat de tumor al sterk was afgenomen”, zei ze. “Mijn bloedwaarden waren nog normaal.”

De afgelopen maanden heeft hij vier keer chemotherapie gehad. Na een succesvolle operatie is zijn gezicht teruggekeerd naarhem. Martin Elferink, 55 jaar oud, is vandaag precies een jaar geleden overleden aan botkanker.

Gelukkig konden medische professionals de strip tijdig helpen, en hij is volledig hersteld na een langdurige revalidatieperiode. Maar zijn strijd is nog niet gestreden; hij wil nu de bekendheid die hij heeft verdiend gebruiken om andere mensen te helpen: “Het is een prettige bijkomstigheid van mijn beroemdheid om een ​​beetje bij te dragen aan de bewustwording.”

Het is mogelijk dat mensen denken: “Nou, als die Van Duin het doet, laten we dan het voorbeeld volgen.” Ik hoop het in ieder geval zeker. Door de snelle reactie van mijn medische professionals kan ik voorlopig doorgaan.Hij vervolgt: “Mijn enige echte doel is dat ik zo lang mogelijk gezond blijf, maar verder heb ik geen hele grote bucketlist meer. Ik heb geen zin meer om te parachutespringen.”

Er werd vastgesteld dat darmkanker de oorzaak van de symptomen was. Hij wil terug naar de tijd van Antoni van Leeuwenhoek, “waar ik zoveel voetstappen heb met Martin”, zoals hij het uitdrukt.Hij had gelukkig een betere ervaring dan de anderen, wat een geluk is. André bekent dat alles wat er met zijn ‘liefje’ is gebeurd, ‘vreselijk, verschrikkelijk’ is verlopen. Op het eerste gezicht vond ik het een mooie uitstraling hebben.

Andre Van Duin Ziek
Andre Van Duin Ziek

De tumor bleek te opereren, maar hij moest eerst worden verkleind voordat artsen verder konden met de behandeling om hem te verwijderen.Tot nu toe heb ik vier cycli chemotherapie ondergaan, die ik allemaal uitzonderlijk goed heb doorstaan.De onaangename bijwerkingen zijn beperkt tot “een paar tintelingen in mijn vingertoppen, maar niets ernstigs.”