Andreea Haisan Biografie

Andreea Haisan Biografie:- Andreea Haisan bloeit zowel professioneel als persoonlijk, dus ze kan genieten van het prachtige leven dat ze voor zichzelf heeft gecreëerd. De verbluffende artiest is een moeder van twee jonge kinderen en ze heeft ze vandaag allebei meegenomen naar Acces Direct.

Andreea Haisan Biografie
Andreea Haisan Biografie

snelle en gemakkelijke toegang. De eerste keer dat zangeres Andreea Haisan ooit met de kinderen op televisie is geweest, is in deze video. Opmerkingen over de ervaring van het ouderschap: VideoAndreea Haisan heeft een fijn gezin doordat ze een behoorlijke tijd getrouwd is geweest en ook moeder is geworden van twee kinderen.

Vandaag verscheen de zangeres op het Acces Direct-podium samen met Ilinca en Tudor, haar jonge kinderen van respectievelijk 3 en 5 jaar.Elk liefdesverhaal is het waard om herdacht te worden op de unieke manier die zo representatief is voor jou.

Andrea Haisan, een zangeres wiens buitengewone stem het publiek aan beide kanten van de grens heeft geboeid, brengt populaire muziek in zijn meest onvervalste vorm. Haar optreden wordt beschouwd als “pure” populaire muziek.

Ze raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek en zwoer dat ze op een dag, wanneer ze optrad, haar repertoire zou gebruiken om mensen over de hele wereld vreugde te brengen. Haar ouders moedigden haar aan om deze interesse na te jagen en stonden bij al haar inspanningen aan haar zijde.

Hij begon zijn muzikale opleiding in Ploiesti, eerst aan het Paleis van Cultuur en later aan de kunstschool “Carmen Sylva”. Tijdens zijn tijd aan deze laatste instelling ontwikkelde hij een passie voor piano, fagot en traditionele muziek. Haar liefde voor muziek nam een ​​traditioneel lied uit Roemenië en verspreidde het helemaal naar onder meer Frankrijk, Italië, Griekenland, Israël, Polen en Groot-Brittannië.

Het is echt fantastisch dat we artiesten hebben die onze cultuur over de grenzen heen promoten en anderen laten weten dat we zo’n ingewikkelde en mooie traditie hebben. Door de carrière van de artieste zijn we ook bekend met het feit dat ze deelnam aan zowel nationale als internationale populaire muziekwedstrijden, waarbij ze een aantal keer als overwinnaar uit de bus kwam.

Ze weet altijd een glimlach op de gezichten van miljoenen Roemenen te toveren, voor wie ze met heel haar hart en met veel liefde zingt en onschatbare herinneringen oproept. Daarnaast is ze een van de solisten die het verst is gekomen in het realiseren van haar ambitie om voor het Roemeense volk te zingen.

Andreea Haisan is momenteel 23 jaar oud. Ze is een vrije geest die een aanstekelijk levendige en levendige energie uitstraalt. Hij injecteert al dit geluk in zijn lied. Je vindt het leuk vanaf de eerste seconde dat je ernaar luistert, en je voelt het talent en het feit dat het is opgedeeld in de categorie van echt waardevolle jonge artiesten die de elite van de populaire liedjes van morgen kunnen worden, niet anders. Je zult het vanaf de eerste seconde dat je ernaar luistert leuk vinden.

Andreea Haisan Biografie

Ze beschouwt zichzelf als honderd procent Bucovina, ondanks het feit dat ze in Muntenia is geboren en momenteel in Boekarest woont. Bovendien is het duidelijk dat hij de inheemse achtergrond en het schuurpapier dat door de studies werd gegeven, heeft samengevoegd. Hij is momenteel bezig met het behalen van zijn master in Culturele Studies, Etnologie en Folklore.

Je vertelde me dat je je jeugd doorbracht in Fundu Moldovei-Sucea, maar ik weet dat je eigenlijk geboren en getogen bent in de bergen. Heb je altijd een band met Bucovina gevoeld, zowel in je ziel als in de muziek die je speelt? Zo ja, heeft het dorp een grote impact op u gehad? Deel met ons het verhaal van de gemeenschap die je hart heeft gestolen.

Mijn grootmoeder zorgde voor mij vanaf het moment dat ik een baby van twee maanden oud was. In feite was zij het die er verantwoordelijk voor was dat ik in latere jaren een diepe waardering voor gewoonten, populaire muziek en een zekere mate van plechtigheid bij het uitvoeren van taken in mij ontwikkelde.

Ja, Fundu Moldovei overwon mijn weerstand en drukte zijn stempel op mij.Het is een bergstadje waar de mensen, via de manier van leven en het werk dat ze doen, hun bestaan ​​aanvaarden, steunen en in zekere zin verbinden met de populaire traditie.

Andreea Haisan, een geliefde artiest van populaire muziek die werd geboren in Bucovina en momenteel verblijft in de hectische maar levendige sfeer van Boekarest, heeft betekenis en doel gegeven, zelfs in deze uitdagende periode veroorzaakt door de pandemie die ons in de meest recente maanden.

Andreea, moeder van twee geweldige kinderen, heeft een aanzienlijk deel van haar tijd doorgebracht in Bucovina, de regio van Roemenië waar haar familie oorspronkelijk vandaan komt. Terwijl ze daar was, heeft ze met het grote publiek en haar online vrienden de mooiste en mooiste momenten gedeeld die zijn doorgebracht in de tuin en de ouderlijke tuin.

Ze is levendig en vol leven, en ze heeft deze omstandigheid van sociale vervreemding met optimisme en inventief beheerdheid. Ze is blijven werken met collega’s en vrienden op internet en maakt ook shows over folklore.

Het leven gaat door, of er nu bijeenkomsten en processies zijn of niet, en de mysteries van de kerk, met haar rituelen die specifiek zijn voor een deel van het leven, gaan onverminderd door: mensen blijven trouwen, dopen hun kinderen en leiden hun vrienden en familieleden. Dit geldt ongeacht of sociale afstand in deze tijden nodig is of niet.

Ze hebben een sterk geloof in God en een gezonde angst voor hem. Het zijn echte huisbewoners. Dit alles is mij meegedeeld, niet alleen in de vorm van artistieke voorstellingen, maar ook in de vorm van de starheid en de bergachtige mentaliteit die in zekere zin bepalen wie ik ben.

Door de carrière van de artieste zijn we ook bekend met het feit dat ze deelnam aan zowel nationale als internationale populaire muziekwedstrijden, waarbij ze een aantal keer als overwinnaar uit de bus kwam. Ze weet altijd een glimlach op de gezichten van miljoenen Roemenen te toveren, voor wie ze met heel haar hart en met veel liefde zingt en onschatbare herinneringen oproept.

Daarnaast is ze een van de solisten die het verst is gekomen in het realiseren van haar ambitie om voor het Roemeense volk te zingen. Door de carrière van de artieste weten we ook dat ze een aantal nationale en internationale populaire muziekwedstrijden won.

Ze weet altijd een glimlach op de gezichten van miljoenen Roemenen te toveren, voor wie ze met heel haar hart en met veel liefde zingt en onschatbare herinneringen oproept. Daarnaast is ze een van de solisten die het verst is gekomen in het realiseren van haar ambitie om voor het Roemeense volk te zingen.

Andreea Haisan Biografie
Andreea Haisan Biografie

Op het moment dat de jonge kinderen voor het eerst op een televisie stapten, waren ze volledig gefixeerd door alles wat er op het scherm gebeurde. Andreea Haisan, die met de kinderen werkt, zei dat ze de hele dag actief en nieuwsgierig zijn.