Ansku Bergström Sairaus

Ansku Bergström Sairaus;- Viime sunnuntaina purskahdin itkuun pettymykseni seurauksena. RTD:n ensimmäinen samaa sukupuolta oleva pariskunta, tanssinopettaja Ansku Bergström ja entinen nyrkkeilijä Elina Gustaffson, vetäytyi kilpailusta henkilökohtaisista syistä.

Tanssija Ansku Bergström on lyönyt solmun. Lauantaina Tanssii tähtien kanssa -shown upea tyttö solmi pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa Liedon vanhassakaupungissa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tunnettu tanssinopettaja Ansku Bergström, 35, on kuvattu Helsingin Sanomien tuoreessa kuukausiliitteessä järkyttävässä riisutussa tilassa.

Ansku Bergström Sairaus
Ansku Bergström Sairaus

Hänen alastonkuvansa on ollut esillä lehden tavanomaisessa Soul & Body -osiossa, jossa tunnetut suomalaiset esiintyvät alasti ja kertovat vartalostaan ​​avoimesti kuukausittain.

Ansku myöntää Kuukausilisätarinassa, että hän on aina haaveillut tanssialan urasta. Kaunotar on erityisen kiinnostunut latinalaisista tansseista, joissa hänen voimakkaat lihaksensa ovat hyödyllisiä.

Lehden haastattelussa Ansku myöntää: “Vahvin puolini on suoritukseni.” Tanssimisen lisäksi hän ylläpitää erinomaista fyysistä kuntoaan osallistumalla muun muassa kuntosaliurheiluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn.

Kolumniin Ansku käytti myös lyhyen keskustelun TTK:n tanssinopettajan työskentelyn vaikeuksista.

Jotkut yksilöt ovat kömpelöitä eivätkä pysty liikkumaan sujuvasti; toisilta puuttuu vahva rytmitaju. Monet ihmiset ovat hämmästyneitä, kun meidät pidätetään välittömästi. On luonnollisempaa, että tanssijat ovat lähellä toisiaan, kuin että he keskustelevat.

Uutisen jakoi Instagramissa Bergströmin kaveri Marko Keränen, joka on myös tuttu TTK-lukijoiden ja -katsojien keskuudessa. Hänen väitteensä on, että hän näytteli myös morsiamen piikaa kirjansa julkaisun yhteydessä.

Ansku Bergström Sairaus
Ansku Bergström Sairaus

Bergström poseeraa istuessaan kaiteella ensimmäisessä kolmen valokuvan sarjassa. Toinen valokuva on Markon ja Anskun ottama ryhmäselfie ja kolmannessa tanssija poseeraa lumoavasti auringon laskiessa. Vuodesta 2010 lähtien yleisöä lumoanut Ansku Bergströmin ulospäinsuuntautunut persoonallisuus on suurelle yleisölle tuttu. Sitä, minkälainen tarina Raahessa syntyneen tanssijan taustalta löytyy, ei kuitenkaan tiedetä.

Millaisen hetken Ansku liittää TTK-matkaansa, joka on hänen mielestään erityisen mieleenpainuva? Mitä tapahtui, kun tanssija tallattiin ja pahinta, mitä saattoi tapahtua, oli se, että hänen täytyi ottaa yhdeksän lääkettä päivässä selviytyäkseen kivusta?

Lisäksi kuuluisa valmentaja puhuu kauheasta katastrofista, joka kohtasi hänen perheensä. Hänen vanhempi veljensä Ansku Bergström menehtyi ollessaan vain kahdeksanvuotias.

Ansku Bergström Sairaus
Ansku Bergström Sairaus