Astrid Joosten Ziek

Astrid Joosten Ziek:- Astrid Joosten en Paul de Leeuw zouden de vrijdagavonduitzending van Op1 wat komische verlichting bieden, maar de zender besloot het segment te annuleren nadat het in totaal zes maanden had uitgezonden. De omroeporganisatie wordt in de krant geciteerd met betrekking tot het evenement: “Ik vond het een geweldig avontuur, ondanks de kritiek.”

Astrid Joosten Ziek
Astrid Joosten Ziek

Hij is een vrije vogel die zijn eigen programma’s uit eigen wil maakt. Het is een heel andere ervaring om naar een chatprogramma op een kleiner scherm te kijken. “Opnieuw werd Astrid Joosten gedwongen afscheid te nemen van een significante ander waar ze veel om gaf. Alvleesklierkanker was wat uiteindelijk vijf jaar geleden het leven kostte aan haar man, Willem Ennes. Na het overlijden van haar man kon Astrid jarenlang geen troost vinden.

Pas onlangs begon ze zich weer sterk te voelen, en nu is ze zelfs bereid een nieuwe romantische interesse te overwegen. Nu krijgt ze echter weer een klap. Haar eerste echtgenoot, Jack Gadella, die 75 jaar oud was en aan hartproblemen leed, is afgelopen weekend overleden.

Toen Astrid Jack voor het eerst ontmoette, werkte hij als regisseur van het programma Jongbloed en Joosten, dat Astrid en Jaap Jongbloed destijds presenteerden. Volgens wat Astrid deelde met De Volkskrant: “Hij was een soort instructeur.” “Een doorgewinterde professional met jarenlange ervaring.” Haar debuut op televisie kwam tot stand naar aanleiding van de presentatieklus.

Hun verkering werd door veel mensen waargenomen. In de zalen van Hilversum plaagden mensen ze af en toe door ze de “Beauty and the Beast” te noemen. Mensen vonden het raar dat Astrid, die zo’n charmante verschijning had, ervoor had gekozen om bij Jack te zijn, die werd beschouwd als minder aantrekkelijk dan zij.

Volgens Astrid is kritiek slechts een onderdeel van het proces. Maar het feit dat Angela de Jong stelt dat ze over onvoldoende journalistieke competentie beschikt, diskwalificeert haar als kandidaat voor de presentatorrol. Astrid licht dit als volgt toe: “Weet je, ik luister eigenlijk maar naar een beperkte groep mensen om me heen, en kritiek in de media interesseert me niet zoveel.” Ik ben mijn eigen strengste criticus; Ik evalueer alles wat ik in het verleden heb gedaan.

Op het moment dat Astrid en Jack elkaar voor het eerst kruisten, was Jack regisseur van het programma Jongbloed en Joosten, dat werd gepresenteerd door Astrid en Jaap Jongbloed.De verklaring van Astrid aan De Volkskrant kan als volgt worden samengevat: “Hij was een soort opvoeder.” “Een hooggekwalificeerde expert met jarenlange relevante expertise.” Haar kennismaking met de televisiewereld werd mede mogelijk gemaakt door het presenterende optreden.

Hun verkering werd bijgewoond door een groot aantal individuen. Mensen zouden de situatie verhelderen door naar hen te verwijzen als “Beauty and the Beast” wanneer ze samen in de hallen van Hilversum waren. Mensen vonden het vreemd dat Astrid, die er zo mooi uitzag, ervoor had gekozen om bij Jack te zijn, die minder aantrekkelijk werd geacht dan zij. Mensen vonden het vreemd dat Astrid ervoor had gekozen om bij Jack te zijn.

Rob heeft twee huwelijken achter de rug met Astrid Joosten, die nu 63 jaar is. De corona werd uitgesteld als gevolg van de corona, maar ze houdt haar vingers gekruist dat ze hem dit jaar eindelijk “ja” kan antwoorden.

Tijdens de aflevering van “Beau Monde” bespreekt de gastvrouw hun relatie en het overlijden van haar voormalige significante ander, Willem. “Een van de belangrijkste lessen die mijn leven me heeft geleerd, is dat er talloze betekenisvolle liefdes zijn.” Om weer te kunnen genieten van een ervaring van dit hoge kaliber is echt een geschenk van bovenaf.

Cancer eiste het leven van de toetsenist en producer toen hij 64 jaar oud was. Ook na zijn overlijden wist hij Astrid opnieuw te verrassen. “Ik was boodschappen gaan doen ofzo, en toen kwam ik thuis en iemand vertelde me dat er bloemen voor me waren gebracht”, zegt de presentatrice in RTL Boulevard. Ik was een tijdje weggeweest en toen ik terugkwam, zei iemand dat er bloemen voor me waren bezorgd. “Willem, je blijft voor altijd in mijn hart voortleven”, stond er op het kaartje dat eraan vast zat.

Astrid Joosten Ziek

Joosten, 56 jaar, was verrast. Ze legt uit: “Natuurlijk is het laatste wat je verwacht iets te krijgen van iemand die is overleden”, en dat is precies wat er gebeurde. Door hoeveel dat me raakte, verdween ik even van de aardbodem. Maar toen ik eenmaal volledig hersteld was, was ik ook van mening dat dit het mooiste was dat iemand ooit had kunnen bereiken.

Volgens wat Joosten Nouveau vertelde over het feest, vond het plaats “op een prachtige zondag in mei met familie en beste vrienden in Amsterdam”. Op 64-jarige leeftijd is ze de bruid, en ze vindt het ‘geweldig’.

Als je op jonge leeftijd trouwt, loop je het risico te optimistisch en naïef tegelijk te zijn. op dit puntint in het leven heb je alles gezien en gedaan. Je bent goed thuis in de menselijke conditie en je hebt een staat van evenwicht bereikt. We zijn ons ervan bewust dat dit geen spannende excursie van één of twee jaar wordt.

Peters en Joosten hebben nu bijna vier jaar een toegewijde relatie. Ruim twintig jaar geleden deelde de presentatrice haar leven met Willem Ennes, van wie ze later scheidde. Alvleesklierkanker bleek uiteindelijk de oorzaak van zijn overlijden in 2012.

Joosten leerde haar toekomstige echtgenoot Rob voor het eerst kennen tijdens een conferentie. Voor het stel was het meteen liefde op het eerste gezicht. Verschillende keren toen we op de conferentie waren, ving ik een glimp op van hem die vanuit mijn ooghoek in mijn richting keek. Toen we uit elkaar gingen, merkte hij met een veelbetekenende glimlach op dat hij de kans om me beter te leren kennen op prijs stelde. Toen wist ik zeker dat hij met me probeerde te flirten.

Uiteraard stopt het verhaal daar niet. De twee besloten te gaan daten en de relatie was buitengewoon succesvol. Nadat ze hun huwelijk twee keer hebben uitgesteld vanwege de corona, hebben ze zich opnieuw vastberaden op het idee dat het dit jaar zal plaatsvinden. Het is geweldig om weer zo betrokken te zijn bij iemand. “Ik had in mijn stoutste dromen nooit verwacht dat ik weer zo liefde zou kunnen voelen”, vult de presentatrice aan.

Na het overlijden van haar eerste liefde, Willem, begon Joosten pas weer een tijdje te daten. Hoe meer tijd verstrijkt, hoe minder Joosten aan hem denkt. “Het is acht en een half jaar geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gesproken. Ook al is hij al heel lang niet meer in mijn leven, hij zal altijd een speciale plaats in mijn genegenheid innemen.

Het bevindt zich achter mij. Ook het gevoel van melancholie is verdwenen. Ik ben volledig overgestapt naar mijn nieuwe leven, waarin ik me focus op het leven in het huidige moment. Dat heb ik trouwens altijd gedaan. Dat lijkt mij ook een goed idee. Je moet niet blijven hangen.

Astrid Joosten Ziek
Astrid Joosten Ziek

Hoewel Astrid in het interview vermeldt dat ze tot haar 65ste onder contract staat bij BNNVARA, sluit ze de mogelijkheid niet uit om in de toekomst weer mee te werken aan de talkshow. Toen Sophie Hilbrand ziek was, deed ik ook uitzendingen met Hugo Logtenberg, al waren die minder vermakelijk. Astrid zei dat het een geslaagde poging was.