Danielle Van Het Schip Wikipedia

Danielle Van Het Schip Wikipedia:- Ik merk dat het beoefenen van yoga, samen met het reciteren en mediteren op mantra’s, me helpt om meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Ik begon Ashtanga yoga te beoefenen en ontdekte dat het alles had wat ik zocht. Door mijn ongeluk op een trap kreeg ik wat kneuzingen in mijn ribben en dat was voor mij de aanzet om yoga te gaan beoefenen. Ik zette door ondanks het ongemak.

Danielle Van Het Schip Wikipedia
Danielle Van Het Schip Wikipedia

Een haptonoom suggereerde dat ik aan yoga zou doen om mijn vermogen te verbeteren om aandacht te schenken aan wat mijn lichaam nodig heeft. Hierna heb ik een uitgebreide yogatraining gehad bij Katiza, die nu mijn yogaleraar is. Wat een wijze dame, dacht ik bij mezelf; dat is het soort persoon dat ik wil zijn. Mijn spirituele zoektocht begint. Ik leerde mezelf over de methode door alles te bestuderen wat er te weten viel en er veel tijd aan te besteden.

Danille is al sinds haar kindertijd bekend in Nederland omdat ze de dochter is van Willeke Alberti en de vrouw van voetbalcoach John van t Schip. In haar autobiografie vertelt ze hoe bijzonder haar jeugd was. Dani’lle was de inspiratie achter het lied ‘The Smile of a Child’ van haar grootvader Willy Alberti, dat hij speciaal voor haar schreef.

Op haar zeventiende wordt ze verliefd op John van T Schip, de sterspeler van Ajax. Nadat John voor buitenlandse clubs begint te werken, besluiten ze allebei om een ​​carrière in andere landen na te streven en uiteindelijk te trouwen. Danielle en John hebben samen een moeilijke tijd doorgemaakt, maar in haar boek beschrijft ze hoe ze een spirituele ontmoeting had die haar leven veranderde.

In het boek bespreekt ze ook haar vroegere romantische relaties met een aantal andere mannen. “Ik heb John meerdere keren verteld dat ik het boek alleen zou publiceren als hij het ook eens was met de beslissing, en dit was in het belang van mijn geestelijke gezondheid.

Zo niet, dan zou ik het in een kluis bewaren’, zegt Danille in De Telegraaf. “Het is maar goed dat John zo’n geweldig gevoel voor humor heeft en zo bedreven is in het relativeren van dingen.”De broer van de auteur, Johnny de Mol, zei over het eerste boek van zijn zus: “Liefvol, eerlijk, spiritueel en heel bijzonder! Zo is mijn zus en zo schrijft ze.” Danille de Mol is een yoga-instructeur die woont in Melbourne, Australië.

Het mag geen verrassing zijn dat Johnny de Mol in de voetsporen is getreden van zijn beroemde familieleden, zoals zijn ouders, John de Mol en Willeke Alberti, en zijn tante, Linda de Mol.
Niet iedereen in zijn familie had echter de ambitie om in de entertainmentindustrie te werken. Beide broers en zussen van Johnny de Mol zijn hun eigen weg gegaan en hebben heel verschillende wegen in het leven gekozen.

De broers en zussen van Johnny de Mol, Kaj en Danielle, zijn daarentegen volledig onbekend, terwijl hij zelf een bekende beroemdheid is. Hoewel Johnny’s ouders, John en Willeke, geen andere kinderen hebben, heeft Johnny’s moeder nog twee andere kinderen uit eerdere relaties met twee verschillende mannen.

In oktober 2019 stonden alle drie de kinderen samen met hun moeder Willeke samen op het podium in een AFAS LIVE evenement dat volledig uitverkocht was. Ter ere van het 60-jarig huwelijksfeest van hun moeder, zongen ze met zijn vieren een lied. “Ik heb het mooiste cadeau voor het laatst bewaard. Wat een geluk! “, merkte de zanger na het optreden op.

1983 was het geboortejaar van Kaj Lerby. Hij is het product van het huwelijk van zijn ouders, dat was met de voetballer Sren Lerby. Kaj is nu zijn eigen gezin begonnen. Hij is getrouwd met Hannah en het echtpaar heeft twee kinderen: een zoon genaamd Finn en een dochter genaamd Mila.

Kaj heeft, in tegenstelling tot zijn oudere broer Johnny, geen carrière in de entertainmentindustrie maar eerder in sportmanagement. Als je vader een voetballer was, zou dat echter niet zo’n verrassing voor je moeten zijn.

Danielle Van Het Schip Wikipedia

Haar eerste echtgenote, Joop Oonk, kreeg in 1968 hun dochter Danille. Al heel vroeg trouwde Dani’lle met Ajacied John van ‘t Schip. Ze waren ouders van twee kinderen als een paar. Haar familie heeft zich al op een aantal plaatsen gevestigd, zoals Italië, Mexico en Twente.

Kaj is 38 jaar geworden en is gelukkig getrouwd met Hannah. Samen brachten ze drie kinderen groot: een zoon genaamd Finn, een zoon genaamd Mats en een dochter genaamd Mila. Hij is werkzaam op het gebied van sportmanagement.’ Ik was net op de mat gaan liggen. Toen mijn kinderen en man ‘s ochtends eindelijk uit bed kwamen, zou ik al enkele uren yoga hebben gedaan.

Ik ben niet alleen helemaal gestopt met het drinken van alcohol, maar ik heb ook gestopt met het eten van zowel vlees als vis. Ik raakte uiteindelijk zo uitgeput dat ikon nauwelijks op mijn benen staan, en het ijzergehalte in mijn bloed was zo laag gezakt dat het gevaarlijk laag was. Achteraf gezien zijn er gevallen waarin ik denk, nou, ik was zo streng voor mezelf.

Danielle Van Het Schip Wikipedia
Danielle Van Het Schip Wikipedia

In die tijd ervoer ik vaak gevoelens van isolement. Ik was niet meer in staat om onbelangrijke zaken te bespreken. Ik wilde gewoon opstijgen naar de hoogste of diepste mogelijke niveaus. (Lacht) Zelfs mijn man had soms moeite om te volgen wat ik zei. Eerder had hij aangegeven. En dat terwijl hij onlangs verliefd is geworden op mijn spraakgebrek.’