Elina Koivisto Sairaus

Elina Koivisto Sairaus;- Etenkin Helsingissä asuva ja työskentelevä pellolainen pastori Elina Koivisto on avajaisia ​​edeltävinä viikkoina. Ohjelmassa Koivisto väittää rakentaneensa naisyhteisöjä raamattupiireihin, äiti-lapsipiireihin ja naisten kehitysryhmiin joka paikassa, jossa hän on asunut koko elämänsä.

– Olen kokenut, että Jumala on uskonut minulle vastuun naisten vanhemmuudesta. Sitä olen tehnyt koko urani ajan ja henkilökohtaisena aikanani monissa paikoissa. Elina Koiviston ei odotettu seuraavan isänsä jalanjälkiä ja ryhtyvän papiksi.

Elina Koivisto Sairaus
Elina Koivisto Sairaus

Isäni oli pappi, kuten monet perheen miehet, mutta Koivisto halusi nuorempana opettajaksi tai lääkäriksi. Hän asui Pellossa, joka oli lestadialaisuuden linnoitus. Koiviston oman mielen mukaan pappi oli aina vanha mies.

Päivän aikana soitetaan paljon musiikkia. Aamutapahtumassa esiintyy lauluryhmä HowManyMothers. Iltajuhlassa esiintyvät hiljattain Suomen Ääni -kilpailun voittajaksi kruunatut Maria Höglund ja Sini Ikävalko, musikaaleistaan ​​tunnettu Emelie Sund sekä laulaja-lauluntekijä Emma Pihkala. Teatteriasiantuntijoiden Tytti Jäppisen ja Rosa Nymanin kirjoittama näytelmä Ester ja minä on luotu juuri tätä päivää varten. Tapahtuma päättyy Juha Tapion laulukokoelmaan, Rakasmessuihin.

Minulle annettiin 17-vuotiaana profetia, jossa kerrottiin, että Jumala tarkoitti minun tekevän kokopäivätyötä. Koivisto muistaa, että hän oli tuolloin vielä epävarma papiksi ryhtymisestä.

Elina Koivisto Sairaus
Elina Koivisto Sairaus

Häntä on jopa kutsuttu “seksuaalipappiksi” mediassa, koska hän on ylläpitänyt seksikoulua verkossa ja on kirjoittanut aiheesta vapaasti omassa blogissaan.

Helsingin Kallion Erupting Flower -tapahtuman järjestäjä Elina Koivisto kertoo, että tämä on ensimmäinen kerta, kun vakituiset luterilaiset kirkot kokoontuvat järjestämään yhteisölle kristillisen hyväntekeväisyystapahtuman.

Tilaisuus pidetään sekä englanniksi että espanjaksi. Suunnitelman toteuttamisesta vastaavat Kallion seurakunta, Paavalin seurakunta ja Petrus församlingen. Järjestelyt ovat mahdollisia, kun jokaisesta seurakunnasta on osallistunut yksi pappi ja joukko vapaaehtoisia.

Papistoohjelmassa hän korostaa, kuinka naisasiat ovat hänelle erityisen tärkeitä ja kuinka hän toivoo pääsevänsä vaikuttamaan. Monissa kulttuureissa naisellisuus ja ulkonäkö liittyvät vahvasti tähän termiin.

Olen aina pitänyt tärkeänä olla viehättävä, pienestä tytöstä lähtien. Se on yksi asia, jota monet ihmiset pitävät ärsyttävänä. Järvenpään kuntosalilla painonnostossa Elina Koivisto korostaa hiljaisuuden tärkeyttä.

Elina Koivisto Sairaus
Elina Koivisto Sairaus