Eric Forrester Ikä

Eric Forrester Ikä;- 70-vuotias näyttelijä John McCook tunnetaan Suomessa eniten roolistaan ​​kauniina ja rohkeana Eric Forresterina. Hän on ollut mukana sarjassa siitä lähtien, kun se esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1987. Ridge Forresteria luonnehditaan seuraavasti: “Tällä hetkellä hän on Forrester Creations Empiren toimitusjohtaja ja liikkeellepaneva voima.”

Eric Forrester Ikä
Eric Forrester Ikä

Forresterin suurin fani on Mick, ja Ridge on debonair-suunnittelija, joka vietti koko elämänsä uskoen olevansa Ericin biologinen poika, mutta huomasi myöhemmin, ettei hän ollut Ericin biologinen poika, vaan pikemminkin merenkulkupoika Massimo Maronen poika. ja merimies Nickin velipuoli, mutta se ei ole muuttanut sitä tosiasiaa, että hän on laillisesti ja ikuisesti Forrester.

Vuosien vaikeiden suhteiden jälkeen useiden naisten kanssa hän on vihdoin löytänyt onnen Brooken, elämänsä todellisen rakkauden, kanssa. Hän on Thomasin, Steffyn ja RJ:n isä sekä Hopen isäpuoli.

Tästä tulee Brooken tarina, joten pysy kuulolla. Ridge on tärkeä hahmo ohjelmassa, ja hän palaa lyhyen ajan kuluttua… eikä luultavasti kovin pitkään.

Eric Forrester Ikä
Eric Forrester Ikä

Tulee ajanjakso, jonka aikana Ridge ei ole paikalla, jolloin Brookelle tulee saataville uusia ja jännittäviä polkuja. Ridgen on kuitenkin palattava esitykseen jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Vielä on epäselvää, kuka esittää roolia pelin siinä vaiheessa.

Hän panosti myös paljon televisiosarjaan Emotions and Fragrances, joka kesti vuodesta 1975 vuoteen 1980. Saippuaoopperassa hän näytteli Lance Prentiss -hahmoa, jonka hän itse loi. Vaikka sarja nosti hänet tunnetuksi, vain Kaunarit vahvisti hänet kotinimeksi.

McCook ja Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) ovat nyt sarjan kaksi pisintä näyttelijää, jotka molemmat tekivät televisiodebyyttinsä kauden avausjaksossa. McCook on vain seitsemän vuotta vanhempi kuin Ronn Moss, joka kuvasi poikaansa ohjelmassa, kunnes McCook otti vallan.

McCookin Eric Forresterin kuvaus toi hänelle Daytime Emmy -ehdokkuuden kategorioissa Erinomaiset päänäyttelijät vuosina 2001, 2012 ja 2018 hänen työstään sarjassa.

Eric Forrester Ikä
Eric Forrester Ikä