Loretta Schrijver Ziek

Loretta Schrijver Ziek:- In het Nederlandse televisieprogramma Koffietijd op RTL 4 zal de 65-jarige Loretta Schrijver binnenkort niet te zien zijn. De presentator moest veel eerder dan verwacht assisteren bij een reddingsmissie. In december 2017 onderging Loretta een effectieve behandeling voor haar darmkanker.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Op het Instagram-account van Koffietijd staat: “Helaas lijkt het erop dat onze tijd met Loretta binnen afzienbare tijd tot een einde komt.” Ze moet zich melden in het ziekenhuis voor een reparatieoperatie, waarbij haar stoma wordt verwijderd. Hierdoor zal ze de komende tijd niet naast Quinty Trustfull of Pernille La Lau kunnen zitten in het ochtendprogramma.

In de eerste fase van darmkanker kreeg Loretta Schrijver in mei vorig jaar de diagnose. Er werd geopereerd om van de groei af te komen, maar ze moest lange tijd in het ziekenhuis blijven vanwege complicaties. Ze was een paar maanden niet terug bij Koffietijd.

Loretta bracht begin dit jaar een kort bezoek aan Koffietijd. Na drie maanden naar haar te hebben gekeken, moesten fans voorgoed afscheid nemen omdat ze onverwachts werd opgeroepen voor een hersteloperatie voordat het zou gebeuren.Het geweldige nieuws werd gedeeld door Loretta Schrijver.

Tijdens hun gesprek deelde ze het nieuws dat ze volledig hersteld was van haar ziekte en dat ze geen kanker meer had.Na een tumultueuze tijd is het nu tijd om de vlag te hijsen bij Loretta. Ze meldt: “Ik ben gezonder. De meest recente scan gaf aan dat alle vlekken verdwenen zijn. De kanker is weg! Dat is het nieuws waar je op hoopt, en als het waar is, is het een grote opluchting”, zegt ze.

Het gaat zo veel beter met haar dat ze in september weer terug kan naar haar televisiecarrière. Ten eerste is ze behoorlijk actief bij de opnames van een nieuw seizoen van The Masked Singer en vanaf 12 september is ze weer presentatrice bij Coffee Time.

Lachend vervolgt ze haar uitleg, terwijl ze zegt: “Ik kan nu al blij zijn dat mijn onderbroek zo goed ligt in die la.” De diagnose heeft het secundaire effect gehad dat ze haar meer waardering heeft gegeven. “Wat een veerkrachtig persoon mag je als persoon hebben.”

Eerder had Aran een gesprek met Loiza Lamers, die hem vertelde hoe moeilijk het voor haar was om uit de kast te komen en te zeggen dat ze verkering had met haar minnaar, Jelle. Bekijk de volledige video door hier te klikken. Ik heb altijd gezegd: ik wil geen kinderen, maar ik merk dat ik nu een punt in mijn leven heb bereikt waarop ik merk: het komt altijd naar boven.

De afgelopen maanden heeft ze een aantal problemen en uitzaaiingen gehad, waardoor ze opnieuw geopereerd moest worden. In de loop van het voorgaande half jaar heb ik drie verschillende operaties gehad, waarvan de meest recente de minst ingrijpende van de drie was.

Loretta Schrijver Ziek

Ze beweert dat ze alleen door deze procedure een tumor uit de lever konden verwijderen.Hierna leek het alsof de zaken snel ten goede gingen, maar wat niet veel mensen weten, is dat ze opnieuw een behandeling moest ondergaan en dat er in die tijd uitzaaiingen werden ontdekt.

RTL Boulevard zegt dat Loretta Schrijver de komende tijd niet in het openbaar te zien zal zijn omdat ze eerder dan gepland een zogenaamde revalidatieoperatie moest ondergaan voor haar darmkanker.
De mededeling dat de 65-jarige Schrijver eerder dan verwacht werd opgeroepen, is te lezen op het Instagram-account van Coffee Time.

Hierdoor zal Schrijver de show waarschijnlijk een tijdje niet hosten.”Hoezeer het ons ook doet, we hebben geen andere keuze dan voorlopig tijdelijk afscheid te nemen van Loretta omdat ze onverwachts is opgeroepen voor haar revalidatie-operatie. We duimen dat alles goed zal komen, en we kunnen niet wachten tot ze bij ons terugkomt.”

In 2021 kreeg de schrijver Schrijver de diagnose darmkanker in een vroeg stadium. Ze werd geopereerd, maar door de vele moeilijkheden daarna duurde haar revalidatie langer dan normaal. Hierdoor was de schrijver langer dan gebruikelijk afwezig bij Koffietijd.

“Dat was nogal een afknapper. Er waren vlekken op mijn lever. Opnieuw moest ik een breed scala aan therapieën ondergaan. Als gevolg daarvan duurde mijn tijd zonder televisie iets langer dan ik had verwacht”, verklaarde ze. “Zei Loretta.”

Zelfs in maart waren de kijkers van Coffee Time nog steeds verbijsterd door Loretta’s onverwachte vertrek uit de show. De redactie deed vervolgens via Instagram het volgende statement: “Helaas zullen we voorlopig afscheid moeten nemen van Loretta.”Haar hersteloperatie werd op een snellere datum gebracht dan aanvankelijk werd verwacht. We duimen natuurlijk dat alles goed komt, en we kunnen niet wachten tot ze weer bij ons terugkomt.

Sinds de laatste keer dat Loretta Schrijver in de media te zien was, is er veel tijd verstreken. Mijn darmkanker in een vroeg stadium werd vorig jaar gediagnosticeerd. Echter, de oDe behandeling die ze hierdoor nodig had, leverde haar nogal wat problemen op. Ze kijkt nu terug en realiseert zich dat wat een eenvoudige behandeling had kunnen zijn, eindigde in een ziekenhuisopname van zes weken.

Nadat ze hiervan hersteld was, leek het de goede kant op te gaan, maar uiteindelijk werd ze teruggeroepen omdat er, tegen ieders verwachting in, toch uitzaaiingen werden ontdekt. “Een flink aantal mensen was niet op de hoogte van het feit dat ik een aanvullende behandeling nodig had.”

Dat was een enorme teleurstelling; er waren vlekken op mijn lever en ik moest opnieuw verschillende therapieën ondergaan. Als gevolg daarvan duurde mijn tijd zonder televisie iets langer dan ik had verwacht.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Nadat vorig jaar de diagnose van een vroeg stadium van darmkanker was gesteld, onderging Loretta een operatie om de tumor te verwijderen. In eerste instantie werd gedacht dat de presentatrice maar een paar dagen in het ziekenhuis zou moeten blijven. Door problemen moest ze echter bijna zes weken blijven.