Magnus Carlsen Sykdom

Magnus Carlsen Sykdom;- Sven Magnus Carlsen er en norsk sjakkspiller som konkurrerer i verdensmesterskapet. I skrivende stund befinner Magnus Carlsen seg i London, hvor vinneren av den ettertraktede Grand Chess Tour-serien skal kåres. Dagen før var Magnus Carlsen i spøkekroken med vennene sine.

Tilstedeværelsen av en journalist blant publikum reiste spørsmålet om Magnus hadde øvd på å regulere følelsene sine siden forrige VM-kamp mot Karjakin i 2016. Spørsmålet ditt er ganske absurd, derfor er svaret definitivt nei», bemerket Carlsen til applaus fra mengden.

Magnus Carlsen Sykdom
Magnus Carlsen Sykdom

Det blir interessant å se om det å være roligere hjelper meg å prestere bedre på banen. I det siste har jeg imidlertid ikke gjort det. Jeg hadde følt meg nesten apatisk nylig, men ting har snudd totalt. Carlsen sa at han trengte å finne «det gylne medium».

har slitt med sykdommen i lang tid. Flere spørsmål på pressekonferansen fikk et glis fra den regjerende verdensmesteren, inkludert følgende:

Under VM-kampen spurte en russisk journalist om spillerne hadde fått kvinnelig støtte eller ikke, og Carlsen svarte raskt nok en gang. Jeg tror ikke det, siden damer forakter meg og finner meg frastøtende, sa Carlsen med et glis.

Lørdag beseiret Carlsen Michael Adams, den beste sjakkspilleren i Storbritannia. Som et resultat er han i en sterk posisjon til å vinne London Chess Classic med to runder igjen.

Siden starten av turneringen har Carlsen tatt ekstra forholdsregler for å holde området rundt halsen varmt, og manageren hans, Espen Agdestein, bekreftet at sjakkstjernen har vært syk.

Magnus Carlsen Sykdom
Magnus Carlsen Sykdom

Når han snakker med Aftenposten på telefon fra London, forklarer Agdestein at han er lettere forkjølet, noe som er vanlig på denne tiden av året.

Magnus Carlsen ble kåret til verdensmester i sjakk for første gang 22. november 2013, og han har forsvart tittelen fire ganger siden da: i 2014, 2016, 2018 og 2021. Han vant verdensmesterskapet i blitzsjakk i 2009, 2014, 2017, 2018 og 2019, samt de globale mesterskapene i hurtigsjakk i 2014, 2015 og 2019. Han vant også verdensmesterskapet i hurtigsjakk i 2014, 2015,

og 2019 ble oppnådd A81-rating. i januar 2013 og deretter oppgradert til 2882, noe som gjorde ham til den høyest rangerte sjakkspilleren gjennom tidene, ifølge FIDE (mai 2014). Året var 2004, og Carlsen var 13 år og 148 dager da han oppnådde tittelen Stormester (GM) i sjakk. Han var den nest yngste stormesteren i historien på den tiden, en stilling som til slutt ble overført til den fjerde yngste.

Magnus Carlsen Sykdom
Magnus Carlsen Sykdom