μεντε φουερτε ηλικια

μεντε φουερτε ηλικια;- Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι τα δώδεκα του χρόνια. Μετά το διαζύγιο των γονιών του, μετακόμισε με τη μητέρα του στην κεντρική συνοικία της πόλης. Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο ποδόσφαιρο και το πατινάζ ενώ άκουγε και ραπ μουσική, με τα Ημισκούμπρια και τον ΖΝ να αποτελούν τις βασικές του εμπνεύσεις. Το 2009, όταν ήταν 22 ετών, μετακόμισε στο Λονδίνο και εργάστηκε ως μπάρμαν για δύο χρόνια πριν επιστρέψει στο σπίτι.

μεντε φουερτε ηλικια
μεντε φουερτε ηλικια

Το αναφέραμε στο τελευταίο μας ταξίδι με το εργαλείο σου, και όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, χαίρομαι που ήσουν φίλε μου, να μας παρακολουθείς από εκεί, στον παλιό φίλο», έγραψε ο θρυλικός παγιδευτής, ο οποίος τρομοκρατήθηκε από τον θάνατο του συντρόφου του.

Τα τραγούδια Ferrari και Harry Houdini δημοσιεύτηκαν σε αυτή τη φάση της καριέρας του SNIK, όπως και το τραγούδι «DAB», που ήταν μια συνεργασία με τον γνωστό ράπερ Υποχθόνιο. Επιπλέον, δημοσίευσε το τραγούδι Panda το 2016.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, μπόρεσε να κυκλοφορήσει τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό διεθνώς, όπως το Gucci Dress και το Medusa. Από τον Οκτώβριο του 2018, η SNIK είναι μέλος της ομάδας διαχείρισης της Minos EMI/Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε τα σινγκλ “Gangsta” και “Gango”, καθώς και μια συνεργασία με την Τάμτα στο smash τραγούδι “Senorita”, το οποίο είχε πάνω από 60 εκατομμύρια ακούσματα σε ψηφιακές πλατφόρμες

μεντε φουερτε ηλικια
μεντε φουερτε ηλικια

και είναι η πιο εμπορική του μελωδία μέχρι σήμερα. Η μελωδία Monos Mou, καθώς και η συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz και το κομμάτι Kilo, κυκλοφόρησαν όλα το 2019. Η συνεργασία του με τους Capo Plaza, Noizy και Guè Pequeno για το τραγούδι “Colpo Grosso”, σε παραγωγή Το BretBeats and 2nd Roof Music, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ενώ το single του «Big Man» κυκλοφόρησε στις 20 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Όταν επέστρεψε από το Λονδίνο το 2012, ανέβασε αμέσως το ντεμπούτο σινγκλ του, Theme of Time, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Μετά από αυτό το επίτευγμα, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τη μουσική ως καριέρα και υπέγραψε συμφωνία με την Panik Records για να το κάνει. Μέσα σε δύο χρόνια η μία από την άλλη, η επιχείρηση ηχογράφησε μια σειρά από τραγούδια, μεταξύ των οποίων το επίμαχο Κουνήσου Δίπλα Μου και το αυτοβιογραφικό «Τι Ζωή Μου Γράφω».

μεντε φουερτε ηλικια
μεντε φουερτε ηλικια