Partner Loretta Schrijver

Partner Loretta Schrijver:- Loretta Schrijver, bij wie darmkanker was vastgesteld, heeft vanwege haar ziekte de afgelopen zes weken in het ziekenhuis gelegen. De presentatrice van Koffietijd, die 65 jaar is, geeft een update van het verhaal over hoe het momenteel met haar gaat.

Partner Loretta Schrijver
Partner Loretta Schrijver

Loretta Schrijver werd geopereerd na de diagnose dat ze in het voorstadium van darmkanker verkeerde. Als gevolg van haar worsteling met problemen en de longontsteking die ze kreeg als gevolg van haar worstelingen, moest ze uiteindelijk zes weken in het ziekenhuis doorbrengen. Eergisteren kreeg de presentator van Coffee Time toestemming om eerder te gaan. “Het gaat beter met me”, vertelt Loretta aan Story. “

Ze zei: “Ik ben blij dat ik weer thuis ben.” Kort voordat Loretta naar het ziekenhuis werd gebracht, was ze bezig met verhuizen naar een nieuw appartement in dezelfde straat in Amsterdam. Ze was een “alleenstaande dame” toen ze in 2008 haar vorige flat kocht, maar ze is nu wettelijk getrouwd met haar oude minnaar, Lou Vaz Dias, met wie ze al een aantal jaren een relatie heeft.

“Ik heb hem een ​​beetje nodig om richting te geven in mijn leven”, zegt Loretta op een gegeven moment in het stuk tegen Margriet. Zelfs vandaag, terwijl ze een zwaar ziekteproces doormaakt, heeft ze hem meer dan ooit nodig. “Hij is mijn rots.”

Ondanks het feit dat Loretta en Lou hun hele leven samen hebben doorgebracht, heeft het paar geen nakomelingen voortgebracht. Ze merkt op dat als gevolg hiervan het aantal mensen in haar ‘inner circle’ vrij beperkt is. “Mijn ouders zijn overleden en ik ben opgevoed door een oudere man genaamd Lou”, legt ze uit in Aran on Tour. “Ik ben zelf enig kind.” Aran twijfelt of ze ooit een kinderwens heeft gehad. “Nee”, antwoordt Loretta.

Loretta Schrijver, die zich niet bewust is van haar bestaan, Iedereen kent de vrolijke presentatrice uit Koffietad, die nu ook op The Masked Singer verschijnt.Sinds begin dit jaar werd ontdekt dat Loretta in een vroeg stadium van darmkanker verkeerde, is het leven voor haar een uitdaging geweest. Ze handelde snel en als gevolg daarvan heeft ze al een chirurgische behandeling ondergaan.

Partner Loretta Schrijver

Tijdens een recente aflevering van Koffietijd vertelde Loretta ons hoe het op dit moment met haar gaat en zei: “Ik ben zo veranderd na dat ziekenhuis.” Ik heb een groter gevoelsvermogen en gevoeligheid ontwikkeld. Ik werd weer verliefd op de mensen.Gelukkig is de gezondheid van Lorette aanzienlijk verbeterd en straalt ze nu helderder dan ooit als lid van de jury van ‘The Masked Singer’. Oh, dat brengt zo’n glimlach op mijn gezicht!

Loretta en haar co-presentator Carlo Boszhard proberen elke week, ook al is het moeilijk, om erachter te komen wie de beroemdheden zijn die zich achter de maskers verschuilen.In 2016 verhuisde Loretta van Hilversum naar Amsterdam, waar ze een prachtige flat met drie kamers kocht en er in totaal 445.000 euro voor betaalde.

Het appartement waar Loretta woont is perfect omdat het een prachtig uitzicht biedt op een nabijgelegen park. Daarnaast is Lorette in staat om de lekkerste maaltijden te bereiden door haar weelderige keuken, die haar veel ruimte geeft. Een totaal van 104 vierkante meter is gewijd aan de woonruimte van het appartement.

Loretta en haar minnaar, Lou, zijn al 27 jaar samen. Het klinkt alsof ze samen een geweldig verjaardagsfeest hadden, met hem en haar hond, Flip. Toen Loretta tweeënzestig jaar geleden werd, zou er waarschijnlijk niet zoveel verzet zijn als toen. Tijdens de live-uitzending van Koffietijd kreeg ze als bijzondere verrassing een tatoeage.

Loretta en haar minnaar, Lou, zijn al 27 jaar samen. Het klinkt alsof ze samen een geweldig verjaardagsfeest hadden, met hem en haar hond, Flip. Toen Loretta tweeënzestig jaar geleden werd, zou er waarschijnlijk niet zoveel verzet zijn als toen. Tijdens de live-uitzending van Koffietijd kreeg ze als bijzondere verrassing een tatoeage.

Loretta Schrijver draagt ​​op verschillende manieren bij aan en ondersteunt de inspanningen van het Wereld Natuur Fonds. Maar Loretta wil de natuur blijven helpen, ook nadat ze is overleden. Daarom heeft ze in haar testament geld nagelaten aan het WWF.

Ik heb het Wereld Natuur Fonds (WWF) in mijn testament omdat ik niet in staat ben om bedreigde dieren en de prachtige natuur in mijn eentje te beschermen en sinds het zien van de laatste berggorilla’s in Virunga National Park terwijl ik voor het Wereld Natuur Fonds in Rwanda werkte, was de beste ervaring van mijn leven.

Dat is de reden waarom ik al mijn geld aan deze dieren zal geven. Het Wereld Natuur Fonds is een wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie die echt opkomt voor de natuur. Het is een noodzakelijke partner om resultaten te boeken. Ik zou graag lid worden van het WWF als ik daar wat hulp kan krijgen!”

Schrijver en haar partner hebben ervoor gekozen geen gezin te stichten, maar ze heeft niet het gevoel dat ze iets misloopt door geen kinderen te krijgen. Ze geeft een negatief antwoord op de vraag of haar hond de plaats kan innemen vanf een kind in het gezin.

“Nee, nee. En begrijp me niet verkeerd, ik ben allerminst de beste vrouw die uren wandelt. Honden moeten een beetje voor zichzelf zorgen. Nee, ik heb er geen spijt van dat ik geen kinderen heb bij allemaal.”Aan de andere kant waren de dingen niet altijd zo. Op 18-jarige leeftijd had ik het idee: “Ik wil veel kinderen, maar ze hoeven niet de mijne te zijn.” Sinds die tijd heb ik de drang om zelf kinderen te krijgen.

Partner Loretta Schrijver
Partner Loretta Schrijver

De toekomst die Loretta voor zichzelf voor ogen had, was er een waarin ze in een conservatorium boeken zou vertalen en dan uit het raam zou kijken om een diverse groep jongeren te zien spelen. “Alles liep een beetje anders dan ik had gepland, maar ik mag er niet echt over klagen. De partners die ik heb gehad waren er ook niet mee bezig.”