Pieter Derks Vriendin

Pieter Derks Vriendin:- Hij heeft een heel gelukkige opvoeding gehad, waar hij met een warm en donzig gevoel aan terugdenkt als hij de kans krijgt. Toen hij in de show van Marin Barbu verscheen, konden kijkers niet alleen leren hoe dicht hij bij zijn ouders stond, maar ook hoe actief hij was in handenarbeid in het land:

Pieter Derks Vriendin
Pieter Derks Vriendin

Ik voel me als een kind in een speelgoedwinkel. Ik wil ze allemaal ophalen. De dingen die ik met Nea Mărin doe, doen me denken aan mijn kindertijd. Het gaat heel goed met me; het is als een vorm van therapie, voegt hij eraan toe. “Hier doe ik veel dingen die ik me in mijn normale leven niet meer kan veroorloven, omdat ik geen tijd meer heb.”

De manager van het restaurant dat gespecialiseerd is in de Franse keuken, Nicolai Tand, was in staat om de Franse gastronomie en hedendaagse kunstwerken te combineren die het interieurontwerp compleet maken, en creëerde zo een plek met persoonlijkheid die geschikt is voor klanten met een beperkt budget, inclusief klanten die een budget hebben.De bruiloft van Chef Nicolai Tand vond plaats.

Een ex-jurylid van de kookwedstrijdshow “Top Chef”, die wordt uitgezonden op Antena 1, is onlangs getrouwd met Monica Balaj, een voormalig model bij een wereldwijd modellenbureau, tijdens een traditionele ceremonie, en de foto’s van de gelukkige gelegenheid zijn absoluut verbazingwekkend. Het huwelijk van Nicolai Tand en Monica Balaj vond plaats in Maramureş, precies op het erf van het huis waar de bekende chef-kok zijn jeugd doorbracht.

De bruid regelde alles, inclusief het inrichten van de locatie, en het eindresultaat zag eruit alsof het zo uit een verhaal kwam: “Voor de bruiloft heb ik veel gewerkt. We waren nog aan het verbouwen. Ik wilde altijd al een tafel hebben in de tuin, een tafel waarvan ik precies wist hoe hij eruit moest zien, dus toen ik met de organisatie begon, wist ik precies wat ik wilde.” Ik wilde altijd al een tafel in de tuin hebben, een tafel waarvan ik precies wist hoe hij eruit moest zien.

De meest recente herinnering van Nicolai Tand heeft ook te maken met zijn vriendin, meer bepaald het moment waarop hij de wens uitsprak om de rest van hun leven bij elkaar te blijven. De meest recente herinnering van Nicolai Tand heeft ook te maken met zijn vriendin, meer bepaald het moment waarop hij de wens uitsprak om de rest van hun leven bij elkaar te blijven.

In een interview verklaart Nicolai dat zijn meest waardevolle herinneringen uit de kindertijd stammen en zijn de maaltijden met zijn gezin op zondag na thuiskomst uit de kerk.Nicolai is een intrigerende figuur die mijn aandacht trok terwijl ik… televisie aan het kijken was. Hij is lang en slank, en hij heeft een glad gezicht, ogen die expressief zijn, en hij is vol leven.

Ik hoop dat ik hem kan beschrijven zoals hij werkelijk is: een man die nooit is vergeten waar hij vandaan kwam, die van eenvoud houdt vanuit het diepst van zijn hart, die houdt van Maramureş, de plaats waar hij werd geboren, en die, last but not least, van zijn kinderen houdt, een klein meisje genaamd Ilona en een kleine jongen genaamd Iancu, evenals zijn lieve vrouw, Monica.

Pieter Derks Vriendin

Nicolai Tand, 44 jaar, een van de meest bekende chef-koks in Roemenië en voormalig jurylid van de show “Top Chef”, die werd uitgezonden op Antena 1 en waarin internationaal model Monica Balaj te zien was, legde de knoop met zijn leven metgezel, Monica Balaj, die een carrière als internationaal model had.

Chef Nicolai Tand komt oorspronkelijk uit de regio Maramureş en is vader van twee kinderen met zijn vrouw, het voormalige internationale model Monica Balaj. Zijn dochter Ilona, ​​die acht jaar oud is, en zijn zoon Iancu, werden beiden op vijfjarige leeftijd uit het paar geboren.

Nicolai Tand is geboren en getogen in de gemeente Rozavlea in Maramureş, waar ook de religieuze huwelijksceremonie wordt gehouden. Nicolai’s zus, Monica Balaj Tand, die nu een beauty-, mode- en lifestyleblogger is, deelde een momentopname van de vreugdevolle gelegenheid op haar Instagram-account.

Zowel Monica Balaj als chef-kok Nicolai kozen ervoor om zich formeel te kleden voor de gelegenheid. Monica droeg een lange witte jurk met een zwarte strik in de taille, en chef-kok Nicolai droeg een marineblauw pak met een stropdas van dezelfde kleur.

Iedereen weet dat Nicolai Tand, de aardige chef-kok van Antena Stars, op 20-jarige leeftijd de wereld in zijn hoofd nam en zonder papieren naar Frankrijk vluchtte, naar Parijs, waar hij uiteindelijk droomde van de dag dat hij een restaurant zou bouwen. Dit is iets dat iedereen weet over Nicolai Tand.

Zijn droom kon hij thuis waarmaken en staat nu bekend als chef Nicolai Tand. Er zijn echter maar heel weinig mensen die op de hoogte zijn van wat er feitelijk in het bulletin van de aardige chef-kok staat.
De bekende ochtendchef uit Neatza met Răzvan en Dani, Nicolai Tand, bracht op haar verjaardag een eerbetoon aan zijn mooie vrouw Monica door een zwart-witfoto van hen samen met een heel oprecht bericht op zijn Instagram-account te plaatsen.

Diana Munteanu was een van de vele beroemdheden die Monica een gelukkige verjaardag wensten en haar lieve verjaardagswensen aanbood. De nieuwe foto oogstte duizenden likes.De meest recente prestatie van Nicolai Tand was koken met vier handen voor president Francois Hollande, die op dat moment Boekarest bezocht.

Het beeld van deze De chef-kok uit een dorp in de buurt van Sighetu Marmației en chef-kok Adi Hădean gingen samen met de president van Frankrijk en de premier van Roemenië het internet af en veroorzaakten een golf van sympathie.

Pieter Derks Vriendin
Pieter Derks Vriendin

Nicolai Tand, de chef wiens maaltijden de lof van Jennifer Aniston en de leden van Metallica hebben gewonnen, was te gast bij Andrea Esca op Europa FM-radio, waar hij zijn echte naam onthulde. Dit wil niet zeggen dat er extra redenen nodig waren om van Nicolai Tand te houden; het is gewoon dat ze waren.