René Van Kooten Ouders

René Van Kooten Ouders:- René van Kooten, een acteur van 44 jaar, is getrouwd en vader van een dochter van zes. Zijn moeder stierf toen hij elf jaar oud was, en zijn vader stierf een jaar geleden. Een anker is essentieel voor ieders leven. En als je er te veel verliest, gaat je stabiliteit eronder lijden.’

René Van Kooten Ouders
René Van Kooten Ouders

René van Kooten deelde vanmorgen op Instagram een ​​foto van zijn jonge dochter met de wereld. Vanwege de slechte gezondheid van Tanya van der Kooij werd op 14 november een keizersnede uitgevoerd om de bevalling van de kleine Sophia te vergemakkelijken.

Tanya verbleef enkele dagen op de intensive care van het ziekenhuis na de bevalling van Sophia en Sophia werd in een couveuse zodra ze werd geboren. René verwijst tijdens het gesprek naar zijn tweede dochter als zijn “kleine aapje”.

René is zich ervan bewust dat er binnenkort een einde komt aan de aanwezigheid van zijn vader vooraan op het podium tijdens zijn optredens, en dit besef is verschrikkelijk voor hem. De acteur heeft gezegd dat hij zich compleet voelde toen hij na de première van Grease de trap afstapte en zijn vader daar zag staan. “Ik was vervuld”, zei hij.

“Plots werd ik me er terdege van bewust hoe betekenisvol het voor mij is geweest dat hij nog nooit een van mijn optredens heeft gemist, vooral gezien het feit dat mijn moeder is overleden toen ik elf jaar oud was.”

“De eerste drie keer heb ik de Alpe d’HuZes gereden voor mijn moeder, die stierf toen ze 40 was”, zegt Van Kooten. ‘Ze heeft haar veertigste verjaardag niet meegemaakt.’ “In 2016 werd mijn lieve vader ook van deze wereld weggenomen door kanker”, zei ze.

Ik mis hem nog steeds. Helaas is kanker als een rode draad door mijn hele leven. ‘René kan zich zijn eerste ervaring op de Alpe d’HuZes in 2010 nog levendig herinneren. “De sfeer maakte een heel gunstige indruk op mij. Het was meer dan ik aankon”, zegt hij. Je kunt kaarsen kopen die al in zakjes zijn verpakt en er vervolgens een speciale groet op schrijven.

Vrijwilligers werken de hele nacht om deze items op de berg te plaatsen. Stuk voor stuk van die families en hun families die zich daar hebben verzameld. Het is een fantastische gelegenheid die ook een grote rol speelt. Omdat de enige manier om de oorlog te winnen het verzamelen van een aanzienlijk bedrag is, is onderzoek ongelooflijk duur.

René Van Kooten Ouders

René van Kooten en Brigitte Heitzer gaan in september en oktober op tournee langs de Nederlandse theaters. Ze werkten al eerder samen in de musicals Evita en All Shook Up.De zangers van Brigitte Heitzer en René van Kooten-Doen It Together brengen naast bekende nummers ook nummers van onder meer The Police en Toon Hermans.

Volgens Heitzer, die bekendheid verwierf na het spelen van de hoofdrol in Evita, zullen geen twee uitvoeringen hetzelfde zijn. “Tijdens de voorstelling zijn we ook geïnteresseerd in het horen van verhalen van leden van het publiek en vragen we wel om telefoonnummers van publieksleden; op deze manier co-creëren we de avond met het publiek en is elke avond een van een vriendelijk.”

Op de foto is René te zien liggend met zijn “aap” op zijn borst. Volgens wat René heeft gezegd: “Dit ben ik op 16 november met een kleine Apie op mijn borst; het heet buidels, een zeldzaam woord.”Het jonge meisje woog bij haar geboorte slechts 900 gram, maar ze weegt nu ongeveer 1300 gram en groeit al bijna 30 weken. “Sophia vecht als een echte leeuwin in de couveuse”, legt René uit, en ook moeder Tanya maakt het een stuk beter.

René van Kooten, 48 jaar oud, is verheugd dat ook de entertainmentwereld na de intense coronaperiode dicht is en dat hij weer mag acteren. Tijdens de zomermaanden is hij te zien in het muzikale extravaganza Zodiac in De Koepel in Breda.

En vanaf het najaar daarna krijgt René een rol in de musical Titanic, die op tournee gaat. Dat betekent dat de musicalacteur veel werk zal moeten verzetten, maar daar heeft hij erg veel zin in nadat hij noodgedwongen thuis moest zitten, wat ook financiële gevolgen had.

René is het toonbeeld van een familieman. Hij is dol op zijn vrouw en dochters en beschouwt hen als zijn grootste prestaties in het leven. Desondanks beschouwt René de afgelopen jaren als een geschenk omdat hij ineens elke dag thuis kon zijn bij zijn familie, wat hun band nog verder versterkte.

In 2004 ervoer René voor het eerst de vreugde om verliefd te worden. Na een relatie met zijn muzikale collega Céline Purcell, ontmoette hij danseres Tanya van der Kooij tijdens het bijwonen van de concertreeks “Musicals in Ahoy”, en hij werd smoorverliefd op haar.

En dat gevoel was wederzijds, legt René uit aan het Noordhollands Dagblad: “Maar we cirkelden nog een jaar om elkaar heen voordat het echt gebeurde.” Liefde bleek geen voorbijgaande fantasie voor de twee, omdat ze steeds dichter bij elkaar kwamen.

René is van mening dat de twee de perfecte aanvulling op elkaar zijn, want hoewel hij orde op prijs stelt,en controle, Tanya geeft de voorkeur aan wanorde en impulsief gedrag.De dood van mijn moeder, die gebeurde toen ik 11 was, is het ergste dat me ooit is overkomen. Al het andere dat daarna gebeurde was niet zo erg.

Het feit dat ik van zingen en acteren geniet, is een manier om dicht bij mijn gevoelens te komen, en het helpt me ook om me dichter bij mijn moeder te voelen. Toen mijn vader anderhalf jaar geleden kanker kreeg en het eigenlijk had opgegeven, dacht ik: “Oké, heel verdrietig, maar ik kan het aan. Haar dood heeft me gevormd, en alles wat daarna kwam, wordt bepaald door dat verlies.

Als kind zijn je ouders je eilanden. Langzaam verlaat je de baai, steeds verder de zee in, maar je kunt altijd nog terugkeren naar die eilanden. Toen mijn moeder stierf, was ik een kind en zij een jonge vrouw. Ik was 43 en mijn vader was 73.

Maar ik was erg teleurgesteld. De dood van mijn vader deed me meer dan ooit beven. Als je een kind bent, zijn je ouders je eilanden.Toen mijn vader stierf, was het alsof er ineens geen eilanden meer waren; Ik kreeg het gevoel alsof ik doelloos in de oceaan dreef. om bij te tanken of uit te rusten.

René Van Kooten Ouders
René Van Kooten Ouders

En hoe ouder je wordt, hoe verder je de zee in gaat, maar in je achterhoofd weet je altijd dat ze er zijn en dat je je altijd kunt verstoppen.Alsof ik mezelf moest herdefiniëren. Mama was er al lang niet meer, maar papa was er altijd. En ineens was ik niemands kind meer. Weg was het geruststellende gevoel dat je ouders je zagen. Nooit meer; kijk papa in de ogen. Nooit meer.