Sofia Vicoveanca Biografie

Sofia Vicoveanca Biografie:- Bij haar geboorte kreeg Sofia Vicoveanca de naam Sofia Fusa. Ze werd geboren op 23 september 1941 in de gemeente Toporăuţi (het huidige Toporuica), een plaats in de buurt van de stad Chernăuţi (nu in Oekraïne). Bij haar geboorte kreeg ze de naam Sofia Fusa. Hij was een van de vier kinderen van Gheorghe en Veronica Fusa, en hij was de enige zoon. Ze hadden een bedrijf.

Sofia Vicoveanca Biografie
Sofia Vicoveanca Biografie

Omdat zijn vader na de overname van Noord-Bucovina door de Sovjet-Unie door de Sovjets gevangen was genomen, werd zijn jeugd gekenmerkt door tegenspoed. Om veiligheid te vinden, vluchtten Sofia en haar moeder naar de gemeenschap van Vicovu de Sus, en daar leefde de jonge Sofia haar vormende jaren.

Na enige tijd kwam hij schoon met de volgende bekentenis: “Mijn ouders waren daar welvarend, in Tsjernivtsi; ze hadden een winkel, huizen, vee en paarden, maar hier had ik niets.” Hij koos zijn artiestennaam, Sofia Vicoveanca, naar het stadje waar hij zijn jeugd had doorgebracht, uit diepe liefde en respect voor het gebied.

Toen mijn man jonger was, klaagde hij: “Je smeert me niet met room!” Ik had altijd medelijden met hem, omdat ik wist dat de soep die hij at niet zo lekker smaakte als de soep die ik at.’Hij vond het leuk en vroeg om nog een aandeel. “Dat is de enige manier om de soep voortaan te koken!” hij vertelde me. Hij verliet ons en kende de waarheid niet. Ik doe room in de hele pot!

Want als je liegt, moet je tot het einde met de consequenties leven! Hij had geen idee dat ze tot het einde room aan zijn soepen toevoegden! Hij had geen idee dat ze room aan zijn soep toevoegden”, verklaarde Sofia Vicoveanca bij haar optreden in de show van Oana Turcu. Elke dag brengt Sofia Vicoveanca haar leven in gevaar. uitvoerder van traditionele volksmuziek woont in een gebouw dat is gemarkeerd met een rode stip en kan elk moment instorten.

De volgende informatie over het geschatte vermogen van Sofia Vicoveanca is samengesteld uit vele gerenommeerde online bronnen, waaronder Wikipedia, Google, Forbes en IMDb. U kunt haar eerdere inkomsten, nettowaarde en andere informatie bekijken door op de onderstaande links te klikken.

Het volgende artikel is bijgewerkt met nieuwe informatie over Sofia’s geschatte vermogen, maandelijkse en jaarlijkse inkomsten, belangrijkste bron van inkomsten, auto’s, levensstijl en nog veel meer.Hij is al meer dan 40 jaar in dienst. Victor Micu, een journalist uit Suceava, getrouwd met Sofia Vicoveanca en in april 2001 op 70-jarige leeftijd overleden, was haar echtgenoot.

Op 23 september 1941 werd Sofia Vicoveanca geboren als Sofia Fusa in het dorp Toporăuţi (nu bekend als Toporivtsi), dat dicht bij Chernivtsi ligt (tegenwoordig Chernivtsi in Oekraïne). De geliefde zangeres is onlangs 77 jaar geworden, maar vertoont geen tekenen van vertraging.

Sofia Vicoveanca’s familie woonde ooit in het dorp Toporăuţi, dat nu binnen de grenzen van Oekraïne ligt; ze werden echter gedwongen te verhuizen en zochten veiligheid in het nabijgelegen dorp Vicov, in het huis van een tante.

Ondanks het feit dat haar geboortenaam Fusa was, zal Sofia nu de naam “Vicoveanca” dragen, zelfs na de naam van deze dorp is veranderd.In het bulletin wordt Sofia Vicoveanca aangeduid met de naam Micu, de beroepsnaam van haar man. Micu is een bekende journalist.

Sofia Vicoveanca Biografie

Haar jeugd was allesbehalve een sprookje, vooral nadat haar vader tegen zijn wil werd ontvoerd en naar een concentratiekamp in de frontlinie van de oorlog werd gebracht.Toen hij terugkeerde van het slagveld, was hij een heel ander persoon; zijn zenuwen waren kalm en hij was erg nuchter. Bovendien mocht Sofia op geen enkel moment zingen of zich in felle kleuren kleden.

Na de publicatie van het evenement op een sociaal netwerk door een van de toeschouwers die het had gefilmd, begon een stroom van reacties binnen te komen van mensen die geschokt waren door het gedrag van de kunstenaar. De kans was groot dat sommigen van hen waren aan het huilen…

Jammer… Er is plaats op aarde en onder de zon voor iedereen… Anders had God ons niet laten komen! Jongeren gekleed in klederdracht zijn voor ons meer waard dan de vrouwelijke tolk. We willen onze jonge boompjes, gekleed in ons voorouderlijk gewaad, over de hele wereld promoten, maar als we niet super hyped zijn op een lokaal festival als dit, hebben we gemene en egoïstische uitstapjes! “.

Hoewel ze de omvang van haar bedrijf in de loop der jaren had overdreven, was het geld dat ze ermee verdiende substantieel genoeg om te worden gerangschikt als een van de grootste uitbetalingen voor beroemdheden aller tijden. Sofia verzamelde het grootste deel van haar inkomsten uit haar Yeezy-sneakers. Haar voornaamste bestaansmiddelen komen voornamelijk uit haar carrière als succesvolle zangeres.

Haar duizelingwekkende rijkdom ligt ergens in het bereik van $ 5 miljoen tot $ 10 miljoen. Naast haar grote aanhang op sociale media, leerde actrice Sofia Vergara tapijt naaien, wevents, vlecht en kleermaker toen ze een kind was vanwege de materiële moeilijkheden die haar familie doormaakte.

Sofia Vicoveanca Biografie
Sofia Vicoveanca Biografie

Ze behaalde haar diploma van de Folk Art School in Suceava in 1959 en werd datzelfde jaar aangenomen als populaire muzieksolist bij het “Ciprian Porumbescu” Song and Dance Ensemble in Suceava nadat ze had gestreden om de positie. In 1965 bracht hij zijn debuutalbum uit. Sinds 1998 treedt ze op als soliste voor het Rhapsozii Botoanilor Ensemble, dat gespecialiseerd is in populaire muziek.