Val Kilmer Ziek

Val Kilmer Ziek:- Top Gun: Maverick heeft toegegeven dat hij moest pleiten om in Top Gun: Maverick te verschijnen. Zijn verzoek werd ingewilligd omdat kunstmatige-intelligentietechnologie werd gebruikt om zijn stem te recreëren, en daarom kon hij de rol krijgen.

Val Kilmer Ziek
Val Kilmer Ziek

Hoewel het redelijk leek om hem terug te laten keren voor het geplande Top Gun-vervolg, had de ster het moeilijk om producenten te overtuigen om hem een ​​baan te gunnen. De acteur, die nu 62 jaar oud is, kreeg zijn grote doorbraak toen hij de koude antagonist Tom “Iceman” Kazansky speelde in de originele Top Gun uit 1986.

Tijdens de jaren tachtig en negentig was Val Kilmer een van de meest prominente acteurs in Hollywood dankzij zijn rollen in films als Top Gun, Willow, Tombstone en Batman Forever. Zijn gezondheidsproblemen belemmerden hem echter om zijn carrière voort te zetten. Na behandeling voor keelkanker verloor de acteur zijn vermogen om verbaal te communiceren.

Iceman, een personage uit Top Gun: Maverick, lijdt aan een ziekte die veel lijkt op deze en heeft ook nog maar een beperkte tijd te leven. Naarmate het verhaal vordert, moet Maverick verder gaan zonder zijn metgezel, die, naarmate het verhaal vordert, uiteindelijk zal overlijden. In een interview dat Indiewire met filmmaker Joseph Kosinski hield, onthulde Kosinski dat Val Kilmer degene was die voorstelde om Iceman ziek te maken.

Volgens Kosinski “hebben we veel tijd besteed aan het uitzoeken wat de beste versie van dat scenario was en hoe we het konden laten gebeuren.” en “we hebben veel tijd besteed aan het bedenken hoe we het konden laten gebeuren.”

“Het is duidelijk dat het concept dat Iceman een belangrijk onderdeel zou zijn van Maverick’s reis, iets was dat we allemaal wilden, maar we wisten niets van Val’s gezondheidsproblemen”, zegt de verteller. “We wisten niets van de gezondheidsproblemen van Val.”

Jerry Bruckheimer, de producent, en ik hadden een ontmoeting met Val. Kosinski vervolgde door te zeggen: “Hij kwam naar Jerry’s kantoor, en we gingen met hem zitten, en we vertelden hem net dat we een manier wilden bedenken om Iceman in de film te krijgen.”

“Val Kilmer was degene die op het idee kwam dat Iceman ook ziek was, zodat hij in het plot kon integreren op een manier die natuurlijk aanvoelde en niet iets dat we probeerden te verbergen”, zei de regisseur van de film. “De ziekte van Iceman was iets waar Val Kilmer mee op de proppen kwam.”Na de tracheotomie die in 2014 op Kilmer werd uitgevoerd voor de behandeling van de keelkanker waarbij in dat jaar de diagnose werd gesteld, communiceert Kilmer momenteel met behulp van een voicebox.

Hij vertelde MailOnline dat velen “het moeilijk vinden om hem te begrijpen”, ondanks het feit dat hij al enkele jaren kankervrij is. Maar de acteur heeft nu een manier gevonden om kunstmatige intelligentie te gebruiken om zijn stem terug te brengen en weer op het grote scherm te spelen.Volgens zijn dochter Mercedes, die met Extra sprak over de ervaring van hun familie, “is het herstel echt net zo verschrikkelijk als de kanker zelf; het vreet je op.”

Jack, de zoon, spreekt zijn tevredenheid uit over de hulp die zijn vader de afgelopen jaren heeft getoond. “Iedereen was zo geïnteresseerd en heeft ons zo geweldig gesteund, en het heeft me meer dan eens tot tranen geroerd.” Het is mooi om te zien hoe mensen kunnen samenwerken om problemen op te lossen.De documentaire film, met de werktitel Val, ging in juli in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes en zal de week daarop beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Val Kilmer Ziek

Vanwege de aanzienlijke schade die chemotherapie en bestraling hebben veroorzaakt aan de stem van False, moest Jack verschillende delen voor zijn vader opnemen. Zoals Val uitlegde: “Ik ben nog steeds aan het herstellen en op dit moment is het nog steeds moeilijk om te praten en begrepen te worden.” Ze zei dit omdat ze nog steeds herstellende is van haar ziekte.

Na de financiële crisis van 2008 dwaalde Val Kilmer een tijdlang doelloos rond. Hij moest zijn geliefde ranch verkopen omdat hij aanzienlijke financiële verliezen had geleden. Een tijdlang leek het erop dat hij financieel in de problemen zou komen en gedwongen zou worden de rest van zijn leven binnenshuis door te brengen, maar uiteindelijk wist hij beide uitkomsten te omzeilen.

De acteur die beroemd werd door zijn rollen in “Top Gun” en als stand-in voor Jim Morrison in “The Doors” maakte moeilijke tijden door en moest in een klein huurhuis wonen om in leven te blijven.
De reeks in Top Gun: Maverick waarin Tom Cruise en Val Kilmer herenigd worden, is een van de emotioneel meest krachtige delen van de film.

Het was niet alleen geweldig om Iceman (Kilmer) en Maverick (Cruise) weer bij elkaar te zien, maar de terugkeer van Kilmer heeft misschien veel mensen verrast gezien zijn recente gezondheidsproblemen. Het was niet alleen fantastisch om ze weer samen te zien, maar ook geweldig om ze weer samen te zien.

De regisseur van de Top Gun 2-film zegt dat Val Kilmer model stond voor het personage Iceman, die dezelfde gezondheidsproblemen heeft als Kilmer.Kilmer verklaarde dat zijn goede vriend Cher, die 73 jaar oud is, vond dat ik een betere woonsituatie verdiende en hem uitnodigde in haar pension. “Eerlijk gezegd was het een villa

aan het einde van haar tuin, en ik woonde daar als een koning,” zei ze. Dat wil zeggen, tot de nacht dat ik wakker werd met mijn mond vol bloed. Ik moest hoesten en mijn slijm verspreidde zich over het bed. Ik begon in paniek te raken en belde Cher om haar wakker te maken. Bijna onmiddellijk belde ze om een ​​ambulance te sturen.

In het eerste ziekenhuis vermoedde de arts die me onderzocht had dat ik keelkanker had. Cher en ik hebben echter niet veel waarde gehecht aan de diagnose. Het gevolg was dat Cher snel handelde om me over te plaatsen naar een aan de University of California gelieerde faciliteit die werd gefinancierd door haar goede vriend David Geffen (een rijke zakenman die naam maakte in de muziekbusiness, red.). Daar kunt u een van de meest ervaren oncologen van het land aan het werk vinden.

Val Kilmer Ziek
Val Kilmer Ziek

Zoals Kilmer opmerkte, verwijzend naar zijn comeback naar de Top Gun-franchise: “Tom was Maverick, maar Maverick’s tegenstander was Iceman.” De combinatie werkte perfect, net als zout en peper. Het was niet van belang dat de producenten geen contact met mij hadden gehad. Want, zoals The Temptations destijds zong: “I ain’t too pride to beg”, en Motown beleefde destijds zijn hoogtijdagen.